УКР РУС

Валенсія втримала нічию з Севільєю, Сельта у рідних стінах впевнено перемогла Осасуну

20 січня 2022 Читать на русском

Осасуна в рамках 21-го туру Ла Ліги зазнала поразки від Сельти (0:2), а Севілья не змогла перемогти Валенсію (1:1). Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 21-й тур

Сельта – Осасуна – 2:0

Голи: Мальйо, 29, Міна, 38

Валенсія – Севілья – 1:1

Голи: Гедеш, 44 – Діакабі, 7 (автогол)

Вилучення: Гайя, 89 (Валенсія)

Зінченко не перейде в Бетіс – в Іспанії здивовані інформацією про інтерес до українця

Сельта в рідних стінах приймала Осасуну. Вже у першому таймі галісійці оформили комфортну перевагу в рахунку: на 29-й хвилині Мальйо отримав скидку від Серві й вистрілив з лінії штрафного в ближній кут, а на 38-й Міна замкнув простріл від Аспаса – 2:0! Ці голи і вирішили долю протистояння, ставши єдиними у зустрічі. Господарі святкують перемогу.

Центральний матч дня у Ла Лізі був проведений на Местальї, де Валенсія приймала Севілью. Початок зустрічі виявився катастрофічним для господарів – на 7-й хвилині Діакабі зрізав простріл Монтіеля у власні ворота, а на 18-й через травму "кажани" втратили основного голкіпера (Сілессена замінив Доменек). Перед перервою гості могли ще й подвоїти свою перевагу, однак Мір з меж штрафного пробив у стійку, а удар Ракітіча парирував Доменек.

Тим більш несподіваним став гол Гедеша на 44-й хвилині – Гонсалу замкнув подачу від Гайя. 1:1! Саме з цим рахунком команди й відправились відпочивати. Другий же тайм виявився не таким веселим. Моментів у ньому виникало обмаль, а найкращий шанс вирвати перемогу змарнували андалусійці на 85-й хвилині, коли Корона вистрілив у поперечку. У компенсований час Валенсія ще й меншості залишилась, але рахунок не змінився. Фінальний свисток зафіксував нічию.

"Якщо не підпишу контракт з Реалом, залишусь серед корів": Пако Хенто – від гучної критики до легенди Мадрида