УКР РУС

Хетафе розгромив Еспаньйол та піднявся у зону Ліги Європи: 14 тур Ла Ліги, матчі суботи

1 грудня 2018 Читать на русском

В матчі 14 туру Ла Ліги Сельта вдома обіграла Уеску, Леганес на виїзді виніс Вальядолід, а Хетафе знищив Еспаньйол. Рахунок та звіт про матчі дивіться на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 14 тур

Сельта – Уеска – 2:0

Голи: Аспас, 38, 77

Вальядолід – Леганес – 2:4

Голи: Тоні, 50, Унал, 90+4 – Сіовас, 11, Оскар, 42 Карільйо, 66, 75

Хетафе – Еспаньйол – 3:0

Голи: Моліна, 55, Мата, 65, Антунеш, 80

Сельта не зазнала проблем в матчі з Уескою. Героєм матчу став Аспас, який забив по разу в кожному з таймів і приніс перемогу команді з Віго.

Леганес відкатав виїзд у Вальдолід, не взявши нашого Андрія Луніна навіть у заявку. Втім, у нього особливої роботи все одно б не було, адже гості просто знищили своїх конкурентів. Вже на 11-й хвилині Сіовас замкнув подачу з кутового, а наприкінці другого тайму Оскар Родрігес подвоїв перевагу. На початку другого тайму Тоні відквитав один м'яч, але дубль Карільйо (один з голыв відбувся після жахливої помилки голкіпера) довів справу до розгрому. У компенсований час Унал забив Леганесу другий гол, встановивши остаточний рахунок – 2:4.

Топ-10 розчарувань Ла Ліги у першій третині сезону: Лунін склав компанію потенційному володарю "Золотого м'яча"

Хетафе на своєму полі приймав Еспаньйол, видавши прекрасний поєдинок. Мадридці домінували від першої до останньої секунди, закономірно оформивши розгромну перемогу. Початок їй поклав Хорхе Моліна, який на 55-й хвилині прийняв передачу в штрафний, розвернувся й пробив під ближню штангу – 1:0. Через 10 хвилин Арамбаррі відібрав м'яч у центрі та розігнав контратаку, викотивши м'яч на порожній кут Хайме Маті – 2:0. На 80-й же екс-динамівець Віторіну Антунеш потужним ударом з-за меж карного майданчика забив третій м'яч, встановивши остаточний рахунок.

Таким чином, Хетафе набрав 20 очок та піднявся на шосте місце. Еспаньйол з 21 очком йде п'ятим, Сельта набрала 17 залікових балів та вийшла на дванадцяту позицію, Вальядолід залишився на чотирнадцятій з аналогічною кількістю, а Леганес йде прямо за ним – у команди Андрія Луніна на один набраний бал менше. Уеска з 7 пунктами продовжує замикати турнірну таблицю.