УКР РУС

Сельта на останніх хвилинах вирвала нічию у Вальядоліда, Гранада у важкому матчі здолала Ельче, Бетіс дотиснув Кадіс

28 лютого 2021 Читать на русском

В рамках 25-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 25-й тур

Сельта – Вальядолід – 1:1

Голи: Мурільйо, 90+4 – Орельяна, 70

Кадіс – Бетіс – 0:1

Гол: Хуанмі, 84

Гранада – Ельче – 2:1

Голи: Кіна, 31, Пуертас, 79 – Бойє, 40

Недільну ігрову програму іспанської Прімери розпочинав поєдинок Сельта – Вальядолід. Перша половина зустрічі була досить нудною. Лише кілька моментів, однак їх було важко назвати небезпечними. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Габріел розплакався після питання про можливий виліт Валенсії з Ла Ліги

У другому таймі гольова засуха тривала до 70-ї хвилини, коли Орельяна своєчасно опинився на добиванні у штрафному майданчику і пробив у порожні ворота. Це змусило господарів прокинутись та одразу кинутись в атаку. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу рахунок зрівняв Мурільйо. У підсумку – бойова нічия.

Бетіс завітав у гості до Кадіса, який не знав перемог у шести турах поспіль і йшов всього у трьох очках від зони вильоту. Здавалося б, для сьомої команди Іспанії це буде легка прогулянка, однак тиждень тому "жовта субмарина" відібрала очки у Барселони, а у поточному сезоні вона прибивала обох грандів. Словом, очікувався непростий поєдинок.

Так і сталося. Команди розмінювались моментами середньої гостроти, причому гості вдвічі перевершили суперника за кількістю ударів. В цілому, гра була нічийною, але активність Бетіса та краща лавка запасних зробили свою справу наприкінці зустрічі. На 84-й хвилині Хуанмі, який вийшов у середині другого тайму, в прекрасному стрибку замкнув подачу Емерсона з правого флангу – 0:1! Цей гол став єдиним.

Гранада у рідних стінах приймала Ельче. У першому таймі команди обмінялись голами. Гранадців гарматним ударом з дальньої дистанції вивів уперед Кіна, а у гостей рахунок зрівняв Бойє.

Після перерви темп гри дещо сповільнився – обидві команди намагались не ризикувати, щоб раптом не втратити крихку рівновагу. На 79-й хвилині господарі вийшли у швидку атаку – Фульк'є прострілив у карний майданчик, а Пуертас в дотик замкнув. Цей гол став останнім у матчі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ