УКР РУС

Селезньов забив у четвертому матчі поспіль і приніс перемогу Бурсаспору – кінцівку зіпсувала червона картка українця

24 січня 2020 Читать на русском

Нападник Бурсаспора Євген Селезньов показує феноменальну результативність в останніх матчах.

Перша ліга Туреччини, 19 тур

Акхісар – Бурсаспор – 0:1

Гол: Селезньов, 57

Вилучення: Селезньов, 88

Українець став головним героєм гостьового поєдинку проти Акхісара (до слова, Селезньов виступав за цю команду у першій частині сезону 2018/19). Бурсаспор володів перевагою упродовж всього першого тайму, однак забити не зумів. Селезньов виправив ситуацію вже по перерві.

Брюгге Соболя не зміг обіграти Зюлте-Варегем в півфіналі Кубка Бельгії – фіналіст визначиться у матчі-відповіді

На 57-й хвилині форвард "зелених крокодилів" головою замкнув подачу Сердара Озкана з лівого фланга. Саме цей м'яч і став єдиним у зустрічі, Акхісар так і не спромігся відповісти на точний удар Селезньова. Українець продовжив свою забивну серію в чемпіонаті до чотирьох матчів – строго по одному голу в кожному турі. Всього у активі нападника 9 точних ударів і один асист за Бурсаспор. Щоправда, у наступному матчі Селезньов не зможе продовжити свої бомбардирські подвиги. Під завісу зустрічі 34-річний форвард отримав другу жовту картку і пішов відпочивати до фінального свистка.

Перемога дозволила "зеленим крокодилам" вирватися на другу сходинку турнірної таблиці, яка гарантує вихід в еліту (щоправда, у Ерзурума є гра в запасі).

Збірна України отримала проблеми в атаці незадовго до Євро-2020 – ким Шевченко може замінити лідера