УКР РУС

Селезньов епічно відсвяткував наближення до рекорду УПЛ – ветеран загуляв і постраждав у бійці, – джерело

25 листопада 2021 Читать на русском

У нападника закарпатців Євгена Селезньова серйозні проблеми з дисципліною.

"Відразу кілька джерел повідомляють, що Селезньов тим чи іншим чином порушує дисципліну. Він тримає дієту, багато працює на тренуваннях, ходить на бокс і любить бухати. Він уже мав кілька загулів восени.

Селезньов: Як не футболіст може забивати українському мастодонту, гранду нашому – Інгульцю?

Питання в тому, що клуб про це йому нічого не говорить. Вони знали, кого запросили до команди і заплющують на це очі. Були випадки, коли Селезньов приїжджав на базу у несвіжому стані, видно було, що він не відійшов від учорашніх загулів. Після забитого гола Інгульцю, він знову поїхав кутити. Була бійка, у якій Селезньов постраждав. Він приїхав зранку на тренування, але не брав участь у ньому.

З Колосом трохи інша історія була, там питання субординації. Він "скакав" на тренерський штаб, це їм не сподобалося. Якби він гуляв, але приходив на тренування і не "скакав" ні на кого з тренерського штабу, то претензій до нього не було б – усі знають, хто такий Селезньов. В Минаї він має субординацію до тренерського штабу – він дуже добре знайомий як з Леоновим, так і з Кобіним", – повідомили у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, у матчі з Інгульцем Селезньов зняв з себе своєрідне бомбардирське прокляття, забивши вперше у сезоні – до повторення рекорду залишилось шість голів.

"Селезньов б’є нашого Поспєлова у вухо, нам забивають": Поворознюк – про суддів, Козловського, ящик пива і 2 відра раків