УКР РУС

Селезньов – про свою гру за Малагу: Важко жити, коли у тебе найбільша зарплата в команді

19 лютого 2020 Читать на русском

Український форвард Бурспаспора Євген Селезньов пригадав період виступів у складі іспанської Малаги.

"Чесно, це одна з моїх помилок, але з огляду на те, що сталося в подальшому, я так не вважаю. У мене були пропозиції від інших клубів, але я повірив людям. Мене не відпустили в Галатасарай, але і тоді можна було підписати. Знаєш, що мене заманило? Що я закінчу в Прімері, граючи проти Реала і Барселони, але так вийшло...

"Роби все, що хочеш": Селезньов розповів, як тренер Бурсаспора мотивує його на гольові подвиги

Мені дали дуже хорошу зарплату. Знаєш, важко жити, коли у тебе найбільша зарплата в команді. 11 разів за тренування до м'яча дістався. Навіть на тренуваннях грати не давали, просто бігав... Не віталися. Там не тиснеш кожному руку: зайшов, махнув і все. Когось чекати в ліфті – це, б****, я не знаю. Як діти в школі. Там було 2-3 людини. Воротар Мунір, ще кілька... Я не можу таким життям жити.

У Туреччині, якщо ти комусь не подобаєшся, тобі хоча б це будуть показувати. Тобі можуть брехати перший час, коли ти результат приносиш, але потім ти все побачиш. В Іспанії такого немає. Так, там отримуєш хороші гроші, Малага, вболівальники, сонце, але у тебе немає футболу. Тобі просто говорять: бігай і бийся головою. А я думав, що Іспанія – це футбол. Ні, брате, треба бігати і битися головами, лобами... У тебе просто немає футболу.

"Колись ці дві людини робили історію", – Селезньов опублікував ефектне фото з Мілевським

І потім, коли у команди проблеми, тобі кажуть: ми не можемо тобі платити таку зарплату. Ми не вийшли до Прімери. Вони всі гроші на це витратили. Купили мене і ще кілька людей. Мені кажуть: ти будеш два роки сидіти і отримувати гроші, але ми тебе навіть в заявку не внесемо", – сказав Селезньов для YouTube-каналу "Міля".

Нагадаємо, Селезньов виступав за Малагу з початку 2019-го до серпня того ж року. Форвард 12 разів з'являвся на полі у складі іспанського клубу, жодного разу не провів усі 90 хвилини і не відзначався результативними діями.