УКР РУС

Саутгейт віддав належне Україні після виходу Англії на Євро-2024

18 жовтня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт прокоментував перемогу над Італією (3:1) і вихід на чемпіонат Європи-2024.

Збірна Англії гарантувала собі перше місце групи С у відборі на Євро-2024. Підопічні Саутгейта пропустили першими від Італії, але забили тричі у відповідь. "Три леви" достроково кваліфікувалися у фінальну частину турніру.

Англія обіграла Італію, вийшла на Євро-2024 та підсобила Україні – Кейн і Беллінгем зробили результат

"Вважаю, що Англія зіграла дуже добре. Після пропущеного гола ми зберегли спокій і повернулися у гру. Другий тайм був видатним. Не лише з точки зору якості гри, а й за трудовою етикою в команді. Гравці виконали неймовірну роботу в обороні.

Думаю, що ми потрапили у, мабуть, найважчу групу, де грали Англія, Італія та Україна. З самого початку, після перемоги в Неаполі та гри з Україною, ми стабільно демонстрували хороші результати. Мені подобається працювати з цією групою гравців, вони дуже особливі", – цитує Саутгейта офіційний сайт УЄФА.

На друге місце групи С претендують Україна та Італія, які зіграють між собою в останньому турі кваліфікації. Наразі підопічні Реброва попереду на три пункти, але "Скуадра Адзурра" має гру в запасі. У випадку однакової кількості очок перевагу матиме Італія, яка виграла очний матч.

Євро-2024: учасники фінальної частини