УКР РУС

Саутгейт назвав фаворитів майбутнього Євро-2020

18 листопада 2019 Читать на русском

Наставник збірної Англії Гарет Саутгейт, чия команда впевнено вийшла на чемпіонат Європи з першого місця групи А, озвучив збірні, які поборються за перемогу на цьому турнірі.

"У нашій групі не було команд з топ-10 рейтингу, тому ми не знаємо, як команда (збірна Англії – прим.) відреагує на більш серйозний виклик. Виграти чемпіонат Європи так само складно, як і Кубок світу.

Кейн відзначився голами у всіх матчах відбору на Євро – перший випадок в історії збірної Англії

На останньому чемпіонаті світу у півфіналах були виключно європейські команди. Вони (Франція, Бельгія, Англія, Хорватія) будуть входити до числа фаворитів Євро-2020. До них слід додати Італію, Іспанію і Німеччину. Чемпіонат Європи буде дуже конкурентним", – цитує Саутгейта видання A Bola.

Нагадаємо, збірна Англії у відборі до Євро-2020 набрала 21 очко і вийшла у фінальну частину турніру з першої сходинки. Підопічні Саутгейта зуміли виграти сім поєдинків і лише одного разу поступились збірній Чехії 1:2.

Англія розгромила Косово: перемога "Трьох левів" на класі, день британських рекордів і готовність косоварів до Євро-2020