УКР РУС

Астон Вілла зґвалтувала Ліверпуль сімома голами, МЮ отримав 6 м'ячів від Тоттенхема – повний крах грандів у 4 турі АПЛ

4 жовтня 2020 Читать на русском

У неділю, в рамках 4-го туру АПЛ, відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 4-й тур

Саутгемптон – Вест Бромвіч – 2:0

Голи: Дьєнепо, 41, Ромеу, 69

Арсенал – Шеффілд Юнайтед – 2:1

Голи: Cака, 61, Пепе, 64 – Макголдрік, 83

Вулверхемптон – Фулхем – 1:0

Гол: Нету, 56

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем – 1:6

Голи: Фернандеш, 2 (пен) – Ндомбеле, 4, Сон Хин Мін, 7, 37, Кейн, 31, 79 (пен), Ор'є, 51

Вилучення: Марсьяль, 28 (М)

Астон Вілла – Ліверпуль – 7:2

Голи: Уоткінс, 4, 22, 39, Макгінн, 35, Барклі, 55, Гріліш, 66, 75 – Салах, 33, 60

Англія може відмовитись від проведення матчів Євро-2020 – фінал запланований на легендарному Вемблі

Вест Бромвіч завітав у гості до Саутгемптона. "Святі" з перших хвилин виглядали фаворитами, але забити змогли тільки під завісу тайму. М'яч відскочив від захисника прямо у ноги до Мусси Дьєнепо, який технічно взяв під себе і з розвороту пробив у правий нижній кут.

У другому таймі господарі збільшили перевагу. Армстронг з лівого флангу навісив у штрафний майданчик, а Ромеу ударом в дотик замкнув. Цей гол став останнім у зустрічі і фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Саутгемптона – 2:0.

Арсенал, володіючи беззаперечною перевагою у першому таймі проти Шеффілд Юнайтед, пішов на перерву за рахунку 0:0. В середині другої сорокап'ятихвилинки Букайо Сака, після вдало розіграної комбінації і точного навісу, елегантно головою спрямував круглого у сітку воріт.

За три хвилини Ніколя Пепе, який лише вийшов на заміну, протягнув сферу правим флангом і, увірвавшись до штрафного майданчика суперника, спрямував круголого повз голкіпера. Під кінець матчу Девід Макголдрік зумів один гол відквитати, закрутивши м'яч у лівий кут воріт з лінії штрафного майданчика.

Вулверхемптон на власному полі тестував найгіршу команду АПЛ. Підопічні Нуну Ешпіріту Санту у першому таймі так і змогли підібрати ключики до воріт Альфонсо Ареоли. Долю матчу вирішив португальський форвард "вовків" Педру Нету, якому по перерві вдався потужний удар з лінії штрафного майданчика.

Манчестер Юнайтед зустрічався із Тоттенхемом. Вже на 2-й хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота "шпор" – його реалізував Бруну Фернандеш. Це розлютило підопічних Жозе Моурінью і за декілька хвилин вони забили двічі – відзначився Ндомбеле та Сон Хин Мін. Після екватора першого тайму Марсьяль повівся на провокацію Ламели та вдарив його по обличчю, за що рефері без вагань призначив йому червону. "Шпори" відчули суттєву перевагу і до перерви збільшили перевагу до розгромної – дубль оформив Сон та ще один поклав Кейн.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась – гравці Тоттенхема почувалися повноправними господарями Олд Траффорда. На 51-й хвилині і так ганебний рахунок збільшив Ор'є. А під завісу зустрічі Погба вирішив, що пропущених замало і привіз одинадцятиметровий – його без проблем реалізував Кейн.

Ліверпуль після трьох перемог на старті не планував збавляти обертів і прагнув покласти до своєї скарбнички чергові три очки. Однак Астон Вілла, яка у поточному сезоні ще не відчула гіркоти поразок, мала свою думку з цього приводу. Вже на 4-й хвилині Оллі Уоткінс шокував гостей голом, скориставшись дитячою помилкою голкіпера і захисту "червоних". В середині тайму він оформив дубль, продемонструвавши бездоганні індивідуальні дії. Згодом Салах скористався відскоком м'яча і скоротив рахунок, однак майже одразу Джон Макгінн рикошетом від ван Дейка відновив перевагу господарів у два м'ячі. Ще до перерви Уоткінс записав на свій рахунок хет-трик, зробивши рахунок непристойним.

Після відпочинку підопічні Діна Сміта продовжили своє знущання над чинним чемпіоном АПЛ. Чергова дитяча помилка захисників, розіграш, удар, рикошет і на табло вже світились 5:1. Згодом Салах забив вдруге, але майже одразу Гріліш, знову завдяки рикошету, повернув відрив у 4 голи. За 10 хвилин він забив сьомий гол своєї команди і за підопічних Клоппа стало боляче.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ