УКР РУС

Ювентус у меншості виборов нічию із Ромою завдяки дублю Роналду

27 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 2-го туру Серії А відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 2-й тур

Спеція – Сассуоло – 1:4

Голи: Галабінов, 30 – Джурічіч, 12, Берарді, 64 (пен), Дефрель, 66, Капуто, 76

Верона – Удінезе – 1:0

Гол: Фавіллі, 57

Наполі – Дженоа – 6:0

Голи: Лосано, 10, 65, Зєлінскі, 46, Мертенс, 57, Ельмас, 69, Політано, 72

Кротоне – Мілан – 0:2

Голи: Кессьє, 45+2, Діас, 50

Рома – Ювентус – 2:2

Голи: Верету, 31 (пен), 45+1, – Роналду, 43 (пен), 69

Вилучення: Рабйо, 62 (друга жовта)

Сассуоло завітав у гості до Спеції. Гості відкрили рахунок вже на 12-й хвилині, коли Джурічіч кинув поміж ніг Салі, вийшов віч-на-віч із голкіпером і пробив у дальній кут воріт. На 20-й перевагу збільшив Капуто, але після перегляду VAR на предмет офсайду гол було скасовано. А на 30-й господарі змогли зрівняти. Це Галабінов головою замкнув навіс Річчі у штрафний майданчик.

Гасперіні оцінив силу нинішньої Аталанти – тренер Маліновського відхрестився від претензій на Скудетто

По перерві Берарді реалізував пенальті, призначений за грубий фол у карному майданчику і вивів Сассуоло уперед. На 66-й перевагу закріпив Дефрель, який з льоту пробив після навісу у карний майданчик. У другому таймі VAR ще двічі скасовував голи Капуто через офсайди, але на 76-й йому таки вдалось забити чистий. Фераррі головою скинув під удар, а Франческо потужно вистрілив під перекладину, поставивши крапку у цьому матчі.

Удінезе у першому матчі в новому сезоні завітав до Верони. До перерви команди обходились без голів, хоча в компенсований час Бекао міг вивести фріульців уперед – м'яч після його удару головою поцілив у поперечину. У веронців на 40-й хвилині ще й Ді Карміне отримав травму, але це навіть пішло на користь господарям. Самуеля змінив Фавіллі, який на 57-й хвилині пробив з меж воротарського в дальній кут, замкнувши простріл Фараоні – 1:0!

Удінезе намагався відігратися, але реально гольових моментів фріульці так і не створили. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Верони – гол Фавіллі виявився єдиним у зустрічі.

Наполі у рідних стінах приймав Дженоа. Неаполітанці відкрили рахунок вже на 10-й хвилині. Це Лосано спочатку пробив в голкіпера, а потім на добиванні не залишив йому шансів. Після перерви Зєлінскі відзначився голом та асистом, а Лосано оформив дубль. Після цього "грифони" посипались і до кінця матчу пропустили ще два голи. В підсумку – "суха" поразка Дженоа – 6:0.

Мілан зустрічався із Кротоне. "Росонері" відкрили рахунок під завісу першого тайму завдяки пенальті, який арбітр призначив за фол у штрафному майданчику. Його реалізував Кессьє – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. У другому таймі Діас скористався помилкою захисника і збільшив перевагу. Мілан стартував у чемпіонаті із двох перемог, натомість Кротоне обидві свої гри програв.

Завершував програму дня поєдинок Рома – Ювентус. "Вовки" відкрили рахунок завдяки пенальті на 31-й хвилині, який арбітр призначив за гру рукою. Його реалізував Верету – Щенсни майже вдалось його потягнути. А на 44-й арбітр призначив пенальті вже у ворота римлян – зрівняв Роналду. Щоправда, "вовки" ще до кінця тайму зуміли вийти уперед. Це Мхітарян віддав чудову передачу під удар Верету і він оформив дубль.

Після перерви Ювентус залишився у меншості – Рабйо постарався отримати другу жовту картку. Незважаючи на це, туринці не засіли повністю у обороні і виходили у ризиковані контратаки. На 69-й Данілу навісив у штрафний майданчик, а Роналду вистрибнув вище за оборонців і пробив головою – 2:2. Цей гол був останнім у зустрічі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ