УКР РУС

Саррі підготував нову роль для Роналду – так вже робив Фергюсон

22 червня 2019 Читать на русском

Новопризначений керманич туринського Ювентуса Мауріціо Саррі визначився із роллю Кріштіану Роналду в своїх тактичних побудовах.

Тренер "Старої синьйори" вже особисто презентував свій проект головній зірці туринців. Про це з посиланням на La Gazzetta dello Sport повідомляє Marca.

Ювентус підготував 70 млн євро на Де Лігта – трансферна ціль Барселони отримає шалену зарплату

Саррі полетів на Пелопоннеський півострів, де Роналду проводить відпустку разом із сім'єю. Новий тренер Юве запевнив португальця, що будуватиме команду навколо нього. Проте, підхід 60-річного фахівця базуватиметься на зміні ролі форварда – 5-разовий володар "Золотого м'яча" гратиме на вістрі атаки. Саррі хоче, щоб Роналду забив не менше 40 голів і трансформувався із CR7 у CR9.

Цей трюк раніше вже використовував сер Алекс Фергюсон. Перед сезоном 2006/07 легендарний шотландець змістив португальського таланта з правого флангу до центру нападу. Як наслідок, результативність Роналду відчутно зросла.

До слова, в сезоні 2018/19, який став дебютним для 34-річного португальця в Італії, Кріштіану Роналду грав флангового нападника. Роль центрфорварда виконував хорват Маріо Манджукіч. В активі Роналду 28 голів у всіх турнірах.

"Якщо тебе замінили – стули пельку і не скигли". Правила життя Мауріціо Саррі