УКР РУС

Саррі незадоволений низькою результативністю Ювентуса

29 жовтня 2019 Читать на русском

Головний тренер Ювентуса Мауріціо Саррі поділився думками щодо гри своєї команди і виокремив головну проблему "старої синьйори".

"Ми адаптуємося до нового стилю гри, тому цілком природно, що для його вдосконалення буде потрібен якийсь час. Ми можемо грати краще і перебуваємо на правильному шляху.

Однак, ми занадто мало б’ємо по воротах. На мій погляд, це швидше психологічна проблема, ніж будь-яка інша. Я поділився з гравцями своїми думками щодо цього. Ми підготуємо деякі вправи на тренуваннях, щоб вирішити цю проблему. Але ми повинні діяти більш рішуче біля чужих воріт.

Саррі не збирається позбавляти Роналду права на штрафні удари попри жахливу реалізацію португальця

У нас як і раніше найкраща оборона в Серії А. Ця ліга змінилася, середня кількість голів у всіх команд зросла. В цілому, це більш продуктивний турнір. Останнім часом ми пропускали голи в основному з пенальті, тому нам потрібно бути більш уважними", – наводить слова Саррі Football Italia.

Нагадаємо, Саррі очолив туринську команду у червні цього року після відходу Массіміліано Аллегрі. До Ювентуса Мауріціо рік працював головним тренером Челсі та виграв з лондонцями Лігу Європи. Попри те, що у 60-річного Саррі залишалось ще 2 роки чинного контракту, "аристократи" відпустили італійця за компенсацію, яка склала 1 млн євро. До переходу в Челсі тренер працював у Емполі та Наполі.

Нічия Інтера та Парми, Ювентус спіткнувся з Лечче Євгена Шахова, Дженоа здолала Брешію: 9-й тур Серії А, матчі суботи