УКР РУС

Саррі назвав головну причину поразки Ювентуса Вероні

9 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер туринського Ювентуса Мауріціо Саррі прокоментував поразку своєї команди у матчі 23-го туру чемпіонату Італії проти Верони (1:2).

"Це була складна гра! Було зрозуміло, що Верона з самого початку буде чинити на нас тиск. Взагалі, ми останнім часом граємо в гостях гірше, ніж удома. Верона перемогла абсолютно заслужено – ми атакували всю гру, але припустились невимушених помилок.

Ковачіч: Тренування Саррі були монотонними, а при Лемпарді у нас більше свободи

Одна з найважливіших речей у футболі – це психологія. Нам вже час зрозуміти, що перемоги в матчах нам не гарантовані, а отже, треба працювати ще старанніше. Останніми роками Ювентус вигравав чемпіонат з комфортним відривом, а це трохи розслабляє. Зрештою, нам варто зібратися і зрозуміти, що ми не маємо права ось так запросто втрачати очки", – цитує Саррі сайт італійського журналіста Джанлуки Ді Марціо.

Нагадаємо, напередодні Ювентус, ведучи у рахунку, поступився Вероні 1:2 в рамках 23-го туру Серії А. Туринці продовжують очолювати турнірну таблицю, але вже сьогодні їх може наздогнати Інтер, який у міланському дербі прийматиме команду Стефано Піолі.

Верона здобула сенсаційну вольову перемогу над Ювентусом, Сампдорія здолала Торіно: 23-й тур Серії А, субота