УКР РУС

"Сане не є підсиленням, тому Гвардіола дозволив йому піти": Маттеус розкритикував німця за гру в Баварії

20 грудня 2020 Читать на русском

Легенда Баварії та збірної Німеччини Лотар Маттеус не задоволений діями Лероя Сане у мюнхенському клубі, зокрема в переможній грі проти Байєра (2:1).

"Сане не зробив наступний крок. Він повинен звикнути до системи Баварії, до високого і агресивного пресингу. У нього є недоліки і при обороні. Він повинен працювати над цим.

Шедевр Шика та дубль Лєвандовскі у відеоогляді матчу Байєр – Баварія – 1:2

Гвардіола дозволив йому піти, тому що Сане не працює ззаду так, як Пеп очікує. Сане ще потрібно вчитися. Процес ще не закінчився, хоч і минуло вже багато часу. Він справляється зі своїми невдачами не так, як інші гравці.

Сане не травмований. Це була правильна заміна. Добре, що у Фліка є сміливість замінити його і показати: я тобою незадоволений. Зараз він не є підсиленням для Баварії", – цитує Маттеуса Heimat Sport.

До слова, Лерой вийшов на 32 хвилині матчу проти Байєра, але був замінений вже на 68. Із Сіті в Баварію Сане перебрався за 45 млн євро влітку 2020-го. У поточному сезоні Бундесліги 24-річний німець провів 11 поєдинків, в яких забив три голи та віддав стільки ж асистів.

Баварія вирвала перемогу над Байєром: сумна доля "Неверкузена", гегемонія Мюнхена у 2020-му, Лєвандовскі – король