УКР РУС

Ювентус у меншості несподівано втратив очки у матчі з аутсайдером, Сампдорія розгромила Лаціо

17 жовтня 2020 Читать на русском

У матчі 4-го туру Серії А Лаціо на виїзді поступився Сампдорії. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії, 4-й тур

Сампдорія – Лаціо – 3:0

Голи: Квальярелла, 32, Ауджелло, 41, Дамсгорд,74

Кротоне – Ювентус – 1:1

Голи: Сімі, 12 (п.) – Мората, 21

Вилучення: К'єза, 60 (Ювентус, червона картка)

Наполі знищив Аталанту – Гаттузо за тайм переграв Гасперіні, Маліновський вийшов рятувати, але нічим не зарадив

Сампдорія доволі неочікувано розгромила Лаціо. В середині тайму Фабіо Квальярелла вдало замкнув навісну передачу від Томмазо Ауджелло у праву дев'ятку. Під кінець першої сорокап'ятихвилинки вже сам Ауджелло вдало зіграв на добиванні після розіграшу кутового і збільшив рахунок у матчі.

Після відпочинку "блучерк'яті" забили втретє. Валеріо Верре скористався помилкою захисників, поборовся у штрафному майданчику суперника, відкинув на Міккеля Дамсгорда, який елегантно перекинув кіпера Лаціо. До слова, підопічні Сімоне Індзагі за весь матч спромоглись лише на один удар у площину воріт.

Ювентус без Роналду у матчі з відвертим аутсайдером Серії А Кротоне пропустив вже на початку матчу. Під час однієї з атак господарів м'яч влучив у руку Леонардо Бонуччі і арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті чітко реалізував Сімі, пробивши у протилежний від Буффона кут воріт. В середині тайму "Стара синьйора" відігралась: після швидкої контратаки Федеріко К'єза прострілив у штрафний майданчик Кротоне і Альваро Мората вдало підставив ногу.

Після відпочинку туринці залишились у меншості – К'єза отримав пряму червону картку за жахливий підкат. Зрештою Ювентусу вдалось забити вдруге, але система VAR підказала, що Мората перебував у положенні поза грою. До честі господарів слід зазначити, що вони діяли з чинним чемпіоном на рівних, практично не поступаючись у жодному з компонентів. Самовіддана гра дозволила підопічним Джованні Строппа створити міні-сенсацію і набрати перше очко в сезоні.

Лунін як дилема Зідана, останній іспит Ювентуса перед Динамо, дербі Ліверпуля та Мілана: топ-матчі вікенду