УКР РУС

Саленко прокоментував ситуацію із новою формою збірної України та оцінив шанси "синьо-жовтих" на вихід з групи Євро-2020

12 червня 2021 Читать на русском

Колишній нападник Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від виступу збірної України на Євро-2020.

"Думаю, збірна України вийде з групи. Так, з Нідерландами буде непросто. Але Австрія і Північна Македонія – прохідні суперники. Тому, вважаю, команда подолає цей етап. А далі вже залежить від того, на кого потрапить команда Шевченка. Склад вселяє оптимізм. Є футболісти, які виступають в Європі. Зінченко, Маліновський, інші. Тобто, досить міцна збірна.

Павелко заявив про завершення переговорів з УЄФА щодо форми збірної України – з'явиться ще один патріотичний елемент

Рішення УЄФА прибрати з форми збірної України слоган "Героям слава!"? Є регламент, УЄФА діє в його рамках. Зображення Криму? УЄФА не має до цього претензій, це їх не стосується. Моє ставлення? Це вже політика, не хочеться говорити на цю тему. Я ж розумію, що в Росії і в Україні різні погляди. Давайте обговорювати футбол", – поділився Саленко в коментарі Спорт-Экспресс.

Нагадаємо, збірна України стартує на Євро-2020 вже найближчої неділі, 13 червня, матчем з Нідерландами. Окрім "помаранчевих", суперниками команди Шевченка у групі C стануть Австрія та Північна Македонія.

"На Євро-2020 він не буде статистом": арбітр зробив Україні ведмежу послугу – справжній лідер збірної, істерика в Росії