УКР РУС

Саленко пояснив важливість повернення Бєсєдіна для Динамо

21 грудня 2020 Читать на русском

Колишній форвард Динамо Олег Саленко поділився думками щодо повернення Артема Бєсєдіна у розташування команди після річної дискваліфікації.

"Артем багато часу не грав. Багато що залежить від його професіоналізму – як він підтримував свою форму без футболу. Динамо вже кілька років має проблеми з форвардами. Тому, якщо Бесєдін буде в хорошій формі, спокійно проб'ється і покаже себе в Динамо.

Бєсєдін знову може грати в офіційних матчах – форвард Динамо відбув річну дискваліфікацію

Місце основного нападника зараз вільне. Все залежить від характеру і здібностей Артема. Супрягу використовували не зовсім правильно, але, звичайно, сам нападник повинен забивати з двох метрів у порожні ворота.

У Русина теж не вийшло закріпитися. У будь-якому випадку, в команді збільшилась конкуренція на позиції. Щоб купити пристойного форварда потрібні хороші гроші. Плюс, йому ще потрібен час прижитися в команді. Тому, не бачу сенсу Динамо взимку купувати нападника. Кияни будуть сподіватися на своїх. Шанси є у всіх: у Бесєдіна, Русина та Супряги", – цитує Саленка 1927.kiev.ua.

До слова, нещодавно в Артема Бєсєдіна завершилась річна дискваліфікацїя за провалений допінг-тест. Тепер форвард може знову брати участь в офіційних матчах.

"Між Динамо і Шахтарем нарешті конкуренція": брак найкращого, претенденти на виліт, шок і сенсація з УПЛ