УКР РУС

"Салах – машина із забивання голів, це властиво і Лєвандовскі": Клопп порівняв своїх зіркових підопічних

25 вересня 2021 Читать на русском

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп провів паралелі між Мохамедом Салахом та форвардом Баварії Робертом Лєвандовскі.

"Мохамед Салах грає на тому ж рівні, в цьому немає ніяких сумнівів. Мохамед – це машина із забивання голів. Його професіоналізму немає рівних. Він робить все можливе, щоб завжди бути в хорошій формі і залишатися на правильному шляху. Крім його технічних навичок, він відчайдушно хоче забивати, і це теж корисно. Такий підхід властивий і Лєві. Це добре і дуже корисно для футболіста.

"Клопп був готовий йти до кінця", – Клаван пригадав сутичку тренера Ліверпуля з одним із лідерів команди

Що б ви не робили на полі, які моменти не створювали б, завжди потрібна людина, здатна перенести м'яч за лінію воріт і покласти його в сітку. Мохамед робить це на рівні найкращих футболістів, яких я тільки бачив. Він це знає. Його статистика – це божевілля. Очевидно, мені пощастило працювати з хорошими гравцями", – цитує Клоппа The Guardian.

Нагадаємо, у матчі 4-го туру АПЛ Лідс – Ліверпуль Салах забив свій 100-й гол в чемпіонаті Англії. Роберт Лєвандовскі, який перейшов в Борусію Дортмунд у 2010 році з ініціативи Юргена Клоппа, здобув "Золотий бутс" за підсумками минулого сезону.

"Найкращий гість після Марадони": як Юрген Клопп став тренером – сільські дівчата, шок чемпіона світу і український слід