УКР РУС

Сага у "справі Леау" не завершена: Спортінг намагається відсудити 45 млн євро – визначено статус Мілана в розгляді

27 березня 21:03 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Вінгер Мілана і збірної Португалії Рафаел Леау продовжує залишатися яблуком розбрату для своїх колишніх клубів, Спортінга і Лілля.

У вівторок, 26 березня, Спортивний арбітражний суд (CAS) ухвалив два рішення по кожній апеляції, поданій Спортінгом у "справі Леау". Португальський клуб вимагає від Лілля виплати повної суми в розмірі 45 млн євро за вінгера Рафаела Леау – саме стільки було прописано в контракті гравця і "левів" під час одностороннього розірвання угоди з боку Леау. Футболіст зробив це після нападу фанатів Спортінга на гравців команди під час тренування – він вважає, що клуб порушив гарантії безпеки.

Атлетіко шокований ціною на найкращого бомбардира чемпіонату Португалії – доведеться продавати гравців

Лілль виплатив Спортінгу 19,7 млн євро, але "зелено-білі" подали апеляцію. Як інформує Record, Мілану в цьому конфлікті нічого не загрожує – розгляд йде тільки між Спортінгом і Ліллем. Проте минулого сезону "россонері" затягнули з продовженням контракту Леау саме через юридичну тяганину між португальським і французьким клубами.

Нагадаємо, що Леау перебрався зі Спортінга в Лілль 2018 року, а через рік опинився в Мілані. Він вважається найкращим гравцем "россонері" – у нього найвища зарплата в команді.

Мілан посунув Ювентус з другої сходинки Серії А, здолавши Верону – Чуквуезе забив дебютний диво-гол