УКР РУС

Садовий: Карпати усіх нас з вами переживуть, не хвилюйтеся – все буде добре

24 січня 2020 Читать на русском

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував підсумки засідання Львівської міськради щодо питання Карпат та запевнив, що існуванню клубу нічого не загрожує.

"Мене не було на пленарному засіданні міської ради у другій половині дня, бо як міський голова я мушу займатися всім містом. Я дивився, хто як голосував, і мені прикро, що ситуацію збаламутили. "Самопоміч" дала найбільше голосів, але не всі були присутні, бо питання вирішувалось після обіду, коли явка не така велика. На наступному пленарному засіданні я наполягатиму, щоб це питання розглядалось одне з перших, поки всі депутати в залі.

Санжар: Не в моїй компетенції давати оцінку роботі керівництва Карпат

Я б не робив з цього такої великої проблеми: стадіон є, Карпати ним користуються, політичне рішення про закріплення за ними ділянки є. Депутати просто хвилюються, може, перед виборами мають якісь інші свої орієнтації. Карпати є і будуть.

Можливо, Козловський має приватні кошти, то нехай бере клуб під свою опіку. Міськрада повинна займатися всіма видами спорту. У нас немає таких великих можливостей, щоб фінансувати приватні футбольні клуби чи брати їх на баланс. Ми підтримуємо дитячий футбол, маємо за підсумками минулого року 30 міських кубків – це дуже великі кошти, які ми фінансуємо, ремонтуємо стадіони біля шкіл. Бути власником футбольного клубу – не функція міської влади. Карпати усіх нас з вами переживуть, не хвилюйтеся – все буде добре", – підкреслив Садовий у коментарі ФутболNEWS.

"Легіонери хотіли бойкотувати ще наприкінці першого кола": Карпати зсередини – 4-місячні борги, шок і туманне майбутнє