УКР РУС

Сабо: Якщо Динамо виграє Кубок України і чемпіонат – що ще потрібно ультрас клубу?

23 квітня 2021 Читать на русском

Колишній тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо не може зрозуміти претензій ультрас київського клубу до наставника команди Мірчі Луческу.

"Якщо Динамо виграє Кубок України і чемпіонат – що їм ще потрібно? Суперкубок кияни вже виграли. Мабуть, вони все ще наполягають на тому, що Луческу тренував Шахтар і через це не повинен очолювати Динамо.

Ультрас Динамо пояснили свою чергову акцію проти Луческу – румуна не врятує навіть перемога в Лізі чемпіонів

Якщо говорити про фінал Кубка України, то Зоря – відповідний суперник для Динамо. Повинна бути хороша гра, якщо всі футболісти Зорі будуть готові. Звичайно, динамівці – фаворити в цьому протистоянні", – зазначив Сабо в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, ультрас Динамо влаштовують акції протесту через призначення Луческу наставником киян. 75-річний румун вже в дебютному сезоні вивів "біло-синіх" в груповий етап ЛЧ, у якому кияни посіли третє місце. У Лізі Європи Динамо вилетіло в 1/8 фіналу, а на внутрішній арені мають шанси на "золотий дубль". Одна перемога в чотирьох матчах зробить динамівців чемпіонами УПЛ, а в фіналі Кубка України команда Луческу зіграє проти Зорі.

Агробізнес – Динамо: Луческу в ударі, гравці збірної феєрять, а суддівство і регламент псують півфінал Кубка України