УКР РУС

Сабо: Як можна в такій ситуації думати – буде чемпіон, не буде?

4 квітня 2022 Читать на русском

Екс-тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо переконаний, що задумуватись про завершення УПЛ ще зарано.

"Все залежить від того, коли закінчиться війна, і ми їх відкинемо з нашої землі. Тоді можна почати по-справжньому розмовляти про футбол. Якщо цього не відбудеться у найближчий місяць, ми повинні будемо – як би не хотілося – визнати, що сезон не дограно і його не можна зараховувати. Це моя думка.

Суркіс – про завершення УПЛ: "Не уявляю, щоб нормальна людина раділа нагороді, визначеній у кабінетах чиновників"

Так, є компетентні люди, організації, треба сідати та думати. Але… Скільки людей загинуло! Скільки міст зруйновано! Як можна в такій ситуації думати – буде чемпіон, не буде тощо? Щодо єврокубків наступного сезону... Я навіть не знаю, як ми там виступатимемо. Безліч футболістів поїхали. Найближчими роками рівень футболу у нас буде дуже низьким.

Можливо, продуктивніше сконцентруватиметься на наступному сезоні. Замислюючись, зокрема, у яких регіонах взагалі реально проводитиме футбольні матчі", – поділився Сабо у коментарі Fanday.

Нагадаємо, після 18-ти зіграних турів УПЛ Динамо відстає від Шахтаря на 2 очки. Повідомлялося, що клуби розглядають два варіанти завершення сезону – за підсумками 18-ти турів, або ж першого кола (тоді команда Мірчі Луческу лідирувала в турнірній таблиці).

Росія напала на Україну: Ракицькому пророкують збірну, російська армія жорстоко вбиває українців не лише в Бучі (LIVE)