УКР РУС

Сабо не бачить заміни Ярмоленку в Динамо

14 жовтня 2023 Читать на русском

Колишній наставник Динамо Йожеф Сабо поділився думками щодо Андрія Ярмоленка та його можливої заміни на правому фланзі атаки киян.

"Хто може функціонально замінити Ярмоленка в Динамо? Функціонально ніхто. Мені найбільше подобається Караваєв, думаю, він і гратиме замість Ярмоленка. Волошин ще молодий та нестабільний, а Перріса ми мало бачили, він майже не грав – і пішов в оренду в азербайджанський клуб закономірно. Караваєв фізично сильний, швидкісний, може відіграти і ззаду, і попереду.

"Без Ярмоленка Динамо буде на рівні Полісся та Руху": Сабо виніс жорсткий вердикт команді Луческу

Але проблема в тому, що Караваєв, Беніто та Перріс – це типові бігунки, та й Кабаєв і навіть Волошин поступатимуться Андрію в дриблінгу. Ніхто з них не зможе обіграти один в один, як Ярмоленко. Таких гравців Динамо просто немає, і в цьому проблема. На жаль, крім Ярмоленка, Динамо не має майстровитих футболістів – до Андрія всім ще дуже далеко", – поділився Сабо в інтерв'ю sport-express.ua.

Нагадаємо, Ярмоленко вибув через травму – офіційно повідомляли про відновлення протягом 4 місяців. Втім, спортивний лікар Дмитро Бабелюк припускає, що Андрій може не повернутись на поле до кінця сезону.

Нова машина залякує Динамо, в Луческу виникла несподівана проблема – 2 тренери близькі до відставки, український Жиру