УКР РУС

Сабо назвав футболіста, який виграватиме "Золоті м'ячі" після Мессі: "Він – найближча заміна аргентинця"

1 листопада 2023 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Йожеф Сабо оцінив результати голосування за цьогорічного найкращого гравця світу.

"Я підтримую вибір Мессі. Він виграв чемпіонат світу і блискуче себе показав на Мундіалі. У якій команді Мессі б не грав, він завжди є лідером. Окрім ПСЖ, – там було більше розбірок.

"У нього вже є сім "Золотих м'ячів", куди йому восьмий?": Маркевич незадоволений перемогою Мессі і назвав свого фаворита

Аргентинець вже віковий гравець, але поки що він найкращий – забиває, віддає, може на квадратному метрі розкрутити трьох захисників. В інших нападників немає таких якостей. Візьмемо Холанда. Норвежець залежить від партнерів, а сам створити нічого не може. Він хороший накінечник атаки, але не універсальний гравець, як Мессі.

Думаю, скоро нас чекає ера Мбаппе, якщо він перейде в Реал. Саме Кіліан буде отримувати "Золоті м'ячі". Він – найближча заміна Мессі. Роналду вже нічого не показує, його час пройшов", – цитує Сабо Український футбол.

Нагадаємо, Мессі напередодні отримав свій восьмий "Золотий м'яч", що є рекордом за всю історію нагороди. Другим у голосуванні став Ерлінг Холанд, а третім – Кіліан Мбаппе.

"Мессі – це футбольний Сталлоне": експерт порівняв абсурдне голосування за "Золотий м'яч" з Голлівудом