УКР РУС

Сабо: Марлос та Маліновський – провідні футболісти збірної України

8 вересня 2018 Читать на русском

Екс-наставник збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу 2-го туру Ліги націй між збірними України та Словаччини.

"Думаю, нас чекає цікава гра. Словаки, звичайно, серйозно налаштуватися на цей поєдинок в зв'язку з тим, що Україна виграла свій матч у Чехії. Як я розумію, у словаків немає кадрових проблем, ми знаємо, як вони грають, тому, я оцінюю шанси команд як 50 на 50.

Вважаю, що стартовий склад у нас буде таким же, як і в зустрічі з чехами, ротації не буде. Та й навіщо? Можливо, хіба одна або два зміни. У всякому разі, середина поля у нас виглядає прекрасно. Особисто я чекаю хорошої гри і сподіваюся, що наша національна команда переможе.

Україна – Словаччина: Шевченко може зробити 3 зміни у складі – названо кандидатів на основу

Андрій Шевченко спеціально дав відпочити і Андрію Ярмоленку, і Євгену Коноплянці, помінявши їх досить рано в попередньому матчі. Однак у них мало ігрової практики в своїх клубах. Але справа в тому, що всі виглядали добре. Окремо відзначив би Маліновського та Марлоса – це два провідні футболісти, а якщо до них ще додати Коноплянку з Ярмоленко, коли вони в оптимальних кондиціях ...

У минулій зустрічі ми повинні були забити більше голів: не пощастило Яремчуку, який міг відзначитися тричі, хоча він зіграв непогано. Але в кінці матчу був просто подарунок нам від Боженьки. Кілька захисників і воротар не розібралися між собою, після чого м'яч відлетів прямо в ноги до Зінченка.

Нещодавній товариський матч збірної Словаччини з данцями, звичайно, не варто розглядати. У Данії в цій зустрічі була аматорська збірна. У словацькій пресі пишуть, мовляв, навіщо взагалі була потрібна ця гра, якщо перша команда не змогла взяти участь у цій грі. Проте, впевнений, головний тренер Ян Козак зуміє налаштувати своїх підопічних на завтрашнє протистояння. Дуже шкода, що не буде глядачів на цьому матчі", – цитує Сабо Dynamo.kiev.ua.

Україна – Словаччина: Шовковський допомагає Луніну – збірна провела тренування на Арені Львів