УКР РУС

Сабо: Ігри Динамо мені не завжди подобались – чемпіоном однаково стане Шахтар

29 грудня 2020 Читать на русском

Колишній гравець і тренер Динамо Йожеф Сабо не вірить у перспективи киян після відновлення сезону.

"Рівень УПЛ не підвищився. Є тільки Динамо, Шахтар, підтягнулася Десна. З приходом Луческу піднялося Динамо, але не в грі, а в результаті, тому що Динамо не показує таку гру, як Шахтар. Ми розуміємо, що Луческу потрібна не краса гри, а просто результат. Тому ігри киян мені не завжди подобалися.

"Ви звикли до другого місця, а зараз на першому і розслабили булки": Миколенко – про потужну мотивацію від Луческу

Боротьба попереду. Одне очко відриву – це мало. Я віддаю перевагу Шахтарю. У них краща команда, сильніший підбір гравців. Тому не думаю, що буде боротьба. Шахтар однаково стане чемпіоном. Можна мене критикувати, але я явно бачу, що "гірники" зараз виглядають краще за всіх в УПЛ. Динамо здобуває результат за рахунок досвіду головного тренера. Луческу – прекрасний фахівець. Він розуміє, що з таким підбором футболістів у відкритий футбол грати не зможе. Тому його мета зараз – грати у футбол, який просто приносить очки", – резюмував Сабо в коментарі 1927.kiev.

Нагадаємо, Динамо пішло зимувати лідером УПЛ з перевагою в одне очко над Шахтарем – 30 проти 29-ти. Обидва українські гранди пробилися до 1/16 Ліги Європи.

Прогрес Динамо, гойдалки Шахтаря: схеми та ціни великої п'ятірки і користь від епідемії у першому колі УПЛ