УКР РУС

Рябоконь назвав гравців Десни, яких Шевченко може викликати у збірну України

23 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер Десни Олександр Рябоконь переконаний, що у його команді є гравці, які заслужили на можливість зіграти за збірну України.

"Напевно, штаб Андрія Миколайовича переглядає всі наші ігри і в курсі здібностей кожного потенційного гравця збірної. Він знає, які позиції йому потрібно підсилити чи освіжити. На мій погляд, збірній не завадять швидкісні флангові виконавці. У нашій команді є технічні швидкі флангові гравці. Наприклад, Картушов або Калітвінцев.

Десна офіційно оголосила про підписання Тотовицького – угода хавбека розрахована на два роки

Крім них, думаю, нападник Філіппов міг би отримати шанс. Він зараз другий бомбардир чемпіонату України разом з Лєднєвим після Мораєса. Імереков – один з найкращих центральних захисників в Україні. Він дуже швидкісний, від нього ніхто не втече. Я ні в якому разі не нав'язую своєї думки, але мені здається, Імереков міг би отримати шанс в якомусь товариському матчі", – цитує Рябоконя dynamo.kiev.ua з посиланням на журнал Футбол.

Нагадаємо, Десна наразі посідає 4 місце у турнірній таблиці УПЛ. Команда Рябоконя відстає від Динамо, яке перебуває у зоні Ліги чемпіонів, на 3 очки.

Збірна України отримала проблеми в атаці незадовго до Євро-2020 – ким Шевченко може замінити лідера