УКР РУС

Руні заявив, що Роналду більше непотрібен Манчестер Юнайтед – португалець жорстко відповів

7 квітня 2022 Читать на русском

Колишній форвард Манчестер Юнайтед Вейн Руні вважає, що новому тренеру манкуніанців слід думати над побудовою проекту без Кріштіану Роналду.

"Він забивав голи, він забивав важливі голи в Лізі чемпіонів на початку сезону, він зробив хет-трик проти Тоттенхема, але я думаю, що якщо ти дивишся в майбутнє клубу, тобі доведеться йти з молодшими гравцями, щоб зробити все якнайкраще і підняти Манчестер Юнайтед протягом наступних двох-трьох років.

Манчестер Юнайтед визначився з новим тренером, – ESPN

Очевидно, що Кріштіану серйозно вмотивований. Зараз він, безумовно, вже не той гравець, яким був у свої 20. Таке трапляється, це футбол. Роналду гарантує голи, але в решті гри Манчестер Юнайтед потрібно більше, їм потрібна голодна молодь", – заявив Руні.

Без сумніву, португалець дізнався, про що говорив його колишній партнер по команді. Свою відповідь Роналду залишив у коментарях під фото зі студії Sky Sports нинішнього наставника Дербі Каунті в Instagram: "Два заздрісники". Очевидно, Роналду мав на увазі самого Вейна Руні та Джеймі Каррагера.

"Дай нам свою сперму": Роналду отримав несподіване прохання під час матчу за вихід на ЧС-2022

До слова, 36-річний Руні молодший за Роналду, але свій останній матч як професійний футболіст провів ще 25 листопада 2020 року. Разом у Манчестер Юнайтед футболісти провели п'ять сезоні, вигравши низку трофеїв. У їхніх взаєминах вже був конфлікт після ЧС-2006, на якому Кріштіану активно вимагав у рефері показати червону картку англійцю.