УКР РУС

Рух і Минай розписали результативну нічию – фейл голкіпера і майстерність Селезньова

24 жовтня 2021 Читать на русском

Представники Західної України зіграли внічию (2:2) у матчі 12 туру УПЛ.

Леонід Кучук здивував стартовим складом Руха. Його команда намагалася будувати позиційні атаки, але виходило мало що. У першому таймі можна пригадати лише удари Климчука та Таллеса – обидва недокрутили в дальній кут. Загалом же спроби господарів виглядали убого.

Чорноморець розписав гольову нічию зі Львовом – безвиграшна серія "моряків" триває вісім ігор

Минай зробив ставку на швидкі атаки. У гостей моментів також було обмаль, однак вони зуміли реалізувати один з шансів. Синьогуб подав у штрафний майданчик, а Ахмедзаде головою переправив м'яч у сітку. Минай пішов на перерву з перевагою в рахунку.

Однак на старті другого тайму закарпатці подарували супернику дурний гол. Альваренга здалеку вдарив на удачу, а голкіпер Кучер пропустив простий м'яч під собою. Картина гри, втім, не змінилася. Рух більшість часу проводив у позиційній атаці, Минай відповідав контрвипадами.

На полі з'явився Євген Селезньов. І незабаром створив гол! Женя майстерно прийняв м'яч і закинув на хід Білоногу, а той без проблем переграв воротаря. Рух дуже швидко зрівняв рахунок. Знову допоміг дальній постріл на удачу – Климчук красиво забив завдяки рикошету.

Неоднозначний матч зіграли команди. На двох завдали лише 8 ударів, але забили 4 голи. Минай наприкінці зустрічі намагався вирвати перемогу, Селезньов постійно був у центрі уваги, однак фінальний свисток зафіксував нічию. Рух з 12 очками розмістився на 10 місці, а Минай набрав 8 балів і вибрався з зони вильоту.

Ворскла – Шахтар: лідер підвів безглуздим вилученням, Де Дзербі замінами перевернув гру, реабілітувавшись за провал в ЛЧ