УКР РУС

Рой Кін розкритикував зіркового партнера Ярмоленка, якого хоче Манчестер Юнайтед

18 листопада 2019 Читать на русском

Колишній півзахисник Манчестер Юнайтед Рой Кін піддав нищівній критиці півзахисника Вест Хема Деклана Райса.

"Якщо подумати, у Райса багато аспектів, в яких йому необхідно додати. В останні місяці його дуже хвалили, але мені довелося попрацювати з ним у збірній Ірландії. З чого б мені почати? Він недостатньо стабільний у позиційній грі, не тримає своїх гравців, недбалий при володінні м'ячем. Я можу продовжувати. Він один з тих футболістів, яких в якийсь момент всі обожнюють, але які потім не показують стабільності у своїх клубах", – цитує Кіна видання Goal.com.

Манчестер Юнайтед продовжує полювання на Райса – зірковий партнер Ярмоленка може опинитись на Олд Траффорд вже взимку

Нагадаємо, Райс народився у Англії, але має ірландське коріння та виступав за збірні Ірландії різних вікових категорій, а також провів 3 матчі за головну команду у товариських матчах. Однак нещодавно ФІФА дозволила Райсу грати за збірну Англії, зважаючи на неофіційний статус цих зустрічей.

Головним претендентом на молодого англійця, який нещодавно підписав новий контракт з Вест Хемом, називають Манчестер Юнайтед. Також у списку зацікавлених фігурують Манчестер Сіті, Челсі та мадридський Реал. Боси лондонського клубу готові відпустити молоду зірку не менше ніж за 100 млн фунтів стерлінгів, тож цей трансфер може стати рекордним в історії британського футболу.

"Кажу гравцям: "зніміть труси і я подивлюся, чи є у вас яйця". У половини – немає": брутальна роль геніталій у футболі