УКР РУС

Ротен знищив Тьяго Сілву: "Він ніколи не був як Рамос або ван Дейк"

9 червня 2020 Читать на русском

Колишній хавбек збірної Франції Жером Ротен звинуватив капітана і лідера ПСЖ Тьягу Сілву в тому, що бразилець завжди більше любив гроші, аніж свій клуб.

"Його від'їзд має сенс, бо хоч він і дав багато клубу, але припускався серйозних помилок, за які несе відповідальність, особливо будучи капітаном команди і заробляючи чималу зарплату.

Два клуби-невдахи Ліги 1 можуть залишитись у елітному дивізіоні чемпіонату Франції

Він ніколи не був подібний до Рамоса чи ван Дейка. Ніде більше він не заробив би таких грошей, які отримував у Парижі. Він хороший гравець, але ментально обмежений. ПСЖ, який зіграв практично неперевершено у Франції, залишив після себе аромат незавершеного завдання. Хоча у нього ще є останній шанс.

Коли ви платите так багато гравцеві, ви сподіваєтесь, що він також впливатиме на тих, хто його оточує. Сілва весь рік плакав, вимагаючи покращення свого контракту і навіть підключив до цього свою дружину. А потім став першим, хто не погодився на зменшення зарплатні через кризу, викликану пандемією", – цитує Ротена видання AS.

Нагадаємо, 35-річний бразилець мав покинути команду після завершення сезону, але коронавірус вніс свої корективи. Керівництво чинного чемпіона Франції вирішило залишити капітана на матчі Ліги чемпіонів, які заплановані на серпень і продовжило з ним контракт ще на два місяці.

Неймар vs Мбаппе, успіх Марселя зі сльозами надії, обкрадений Ліон, Камавінга затягнув Ренн в ЛЧ – ревю сезону Ліги 1