УКР РУС

Ротань відзначив роль Цітаішвілі у перемозі України U-21 над командою Румунії

9 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував перемогу над Румунією у матчі відбору на Євро-2021 (0:1).

"Напевно, гру можна охарактеризувати як нервову. Якість поля була не найкращою, важко було демонструвати всі свої сильні якості. Але важливо, що було бажання перемогти, за це я можу тільки подякувати своїм хлопцям. Пенальтистів призначає тренерський штаб, але при цьому ніхто не забороняє імпровізувати. Хто краще готовий, той може сам узяти на себе ініціативу.

Україна U-21 – Румунія U-21 – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Який момент був ключовим? Напевно, вихід на поле Цітаішвілі. Після цього швидкість нашої гри збільшилася. Думаю, він заслужив своєю роботою на момент, який надалі призвів до вирішального гола у ворота румунів. Можу тільки адресувати компліменти нашому півзахиснику.

Адріан Муту правильно сказав, що гра була рівною, кожен із суперників хотів перемогти, але удача посміхнулася нам. Фарт у футболі грає не останню роль. Згадайте хоча б наш поєдинок з данцями, коли ми пропустили на 95-й хвилині. Ось нам і повернулися борги", – цитує Ротаня офіційний сайт УАФ.

Україна U-21 перемогла Румунію завдяки спірному пенальті – примарні шанси на Євро ще залишаються