УКР РУС

Росію остаточно викинули з кваліфікації на ЧС-2022 – Польща за крок від поїздки в Катар

8 березня 2022 Читать на русском

Організаційний комітет ФІФА ухвалив кілька рішень щодо ЧС-2022. Збірна Росії офіційно йде слідом за своїм воєнним кораблем.

Футбольна команда окупантів втратила будь-які шанси поборотися за вихід на ЧС-2022. Збірну Росії дискваліфікували, а національна команда Польщі вийшла у фінал кваліфікації достроково, повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Шотландія – Україна: ФІФА офіційно перенесла півфінал плей-офф відбору ЧС-2022

"Після рішення від 28 лютого 2022 року, ухваленого спільно з Виконавчим комітетом УЄФА, усунути всі російські команди від участі у змаганнях ФІФА та УЄФА до подальшого повідомлення, Бюро Організаційного комітету ФІФА вирішило, що Польща отримає дострокову путівку в фінал кваліфікації ЧС-2022 року. За право поїхати в Катар "Кадра" посперечається переможцем дуелі між Швецією та Чехією", – йдеться у повідомленні організації.

Нагадаємо, 24 лютого Росія почала загарбницьку війну на території України. Цивілізований світ миттєво відреагував на дії агресора санкціями, зокрема, і у спортивній сфері. Відтак, команди країни-агресорки викинули з усіх міжнародних змагань.

Росія напала на Україну: доля матчу нашої збірної у плей-офф ЧС-2022, Динамо і Шахтар втрачають зірок