УКР РУС

Роналду встановив ще два вражаючі рекорди – відеоогляд подвигів Кріштіану і перемоги Португалії над Катаром

10 жовтня 2021 Читать на русском

Португалія розгромила Катар у товариському матчі (3:0), а Кріштіану Роналду продовжує писати історію футболу. Дивіться відео голів і огляд поєдинку на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Товариський матч

Португалія – Катар – 3:0

Голи: Роналду, 37, Фонте, 48, А. Сілва, 90

На 37-й хвилині Кріштіану Роналду відкрив рахунок у зустрічі після помилки захисника, який не зумів вибити м'яч. 36-річний португалець забив вже 112-й гол за національну команду, покращивши власне світове досягнення за кількістю м'ячів у футболці збірної.

Роналду оновив світовий рекорд у спарингу з Катаром – Португалія розгромила господаря чемпіонату світу

Але це не єдине, чим може пишатися нападник Манчестер Юнайтед за підсумками гри. Матч проти господаря Мундіалю-2022 став для Роналду вже 181-м за збірну Португалії. Це найкращий показник серед європейських футболістів. Кріштіану випередив свого екс-партнера по Реалу Серхіо Рамоса, інформує Mister Chip.

Крім того, Катар став 46-ю країною, яка пропустила гол від Роналду. Це також рекорд в історії футболу – ще жоден гравець не вражав ворота такої кількості суперників у матчах за збірну. Серед "жертв" португальця є і Україна, якій нападник забивав у жовтні 2019-го на НСК Олімпійський.

"Ну що, фанати Маліновського, ви заспокоїлися?": Петраков відповів критикам перемогою, або Чому незамінних гравців немає

Португалія – Катар: відео голів і огляд матчу 09 10 2021