УКР РУС

Роналду вперше не забив за чотири матчі – Аль-Наср сенсаційно втратив перемогу над аутсайдером

6 жовтня 2023 Читать на русском

Відбулися чергові матчі дев'ятого туру саудівської Про-ліги. Результати та огляд зустрічей – в цій новині на "Футбол24".

Саудівська Аравія, 9 тур

Аль-Наср – Абха – 2:2

Голи: Отавіо, 3, Таліска, 29 – Бгуір, 36 (пен), Токо-Екамбі, 90+2

Аль-Іттіхад – Аль-Ахлі – 0:1

Гол: Кессьє, 31

Аль-Наср приймав на своєму полі одного з аутсайдерів чемпіонату Абха. Команда Кріштіану Роналду до 30 хвилини забезпечила собі комфортний рахунок 2:0. Втім, його не вдалося втримати. Бгуір реалізував пенальті до перерви.

Неймар забив дебютний гол за Аль-Хіляль – матч ледь не зірвався через масову бійку

В другому таймі, попри перевагу, Аль-Наср не зумів забити, а ось гості свій шанс в доданий час використали. Токо-Екамбі класним дальнім ударом зрівняв рахунок. Кріштіану Роналду вперше за чотири матчі пішов з поля без забитого гола, а його команда, зігравши внічию, перервала серію з 10 перемог поспіль.

В завершальній зустрічі цього ігрового дня зустрічались Аль-Іттіхад та Аль-Ахлі. Господарі пропустили гол на 31 хвилині. Кессьє в дотик пробив, а воротар не зміг виручити свою команду. Спроби Бензема і Ко відіграти провалювалися майже до кінця матчу. Саме француз забив гол, але його скасував арбітр, оскільки Карім порушив правила.

Аль-Наср наразі перебуває на третій сходинці з 19 балами. Аль-Іттіхад та Аль-Ахлі набрали також по 19 очок і посідають четверте та п'яте місця відповідно.

Команда Бензема відмовилася грати із суперником з Ірану в азійській Лізі чемпіонів – їй загрожує технічна поразка