УКР РУС

Роналду та Мане влаштували шоу за Аль-Наср – хет-трик, дубль і шедевральний асистfire

25 серпня 2023 Читать на русском

Аль-Наср розбив Аль-Фатех (5:0) у поєдинку 3-го туру чемпіонату Саудівської Аравії. Читайте звіт про зустріч та дивіться відео голів у цій новині на "Футбол 24".

Чемпіонат Саудівської Аравії 2023/24, 3-й тур

Аль-Фатех – Аль-Наср – 0:5

Голи: Мане, 27, 81, Роналду, 38, 55, 90+6

Аль-Наср не зазнав проблем у поєдинку з Аль-Фатехом. Головним героєм очікувано став Кріштіану Роналду. Вже у першому таймі португалець віддав неймовірний пас п'яткою в дотик на Мане – екс-зірка Баварії та Ліверпуля легко переграв воротаря.

Манчестер Сіті продав 5-разового чемпіона АПЛ до Роналду – Аль-Наср офіційно завершив черговий топ-трансфер

Перед перервою Роналду забив у своєму стилі: Аль-Ганам навісив до воротарського, де Кріштіану перестрибнув усіх та головою переправив м'яч у ворота. На старті другого тайму португалець оформив дубль, закотивши м'яч у порожні ворота після скидки Гаріба. Роналду згадав молодість та потішив глядачів ефектним еластіко, прокинувши захиснику поміж ніг. Відзначимо і дебюти зіркових новачків – Ляпорта з Отавіо.

А гра завершилась з рахунком 5:0 на користь Аль-Насра – Мане забив головою, а Кріш у компенсований час поставив крапку в зустрічі.. Таким чином, Роналду і Ко здобули лише першу перемогу в поточному чемпіонаті – попередні 2 матчі команда програла. Перший Аль-Іттіфак (за який грають Бензема та Канте) з 9 очками в активі.

Аль-Наср в епічному поєдинку азійської ЛЧ вирвав перемогу на останніх хвилинах – Роналду асистував, героєм став інший