УКР РУС

Роналду став "жертвою" коронавірусу – масова паніка дісталася і до португальця

26 лютого 2020 Читать на русском

Нападник Ювентуса Кріштіану Роналду мимоволі став "жертвою" паніки навколо поширення коронавірусу в Італії.

Епідемія коронавірусу дісталася Італії – у кількох регіонах на півночі країни оголошено карантин. Всього у країні померли вже 11 людей, також діагностовано більше ніж 300 хворих. Це прогнозовано вплинуло і на футбол – кілька поєдинків пройдуть при порожніх трибунах. Серед них – матч Ювентуса та Інтера, центральний матч туру Серії А.

Євро-2020: УЄФА оцінив імовірність перенесення турніру через епідемію коронавірусу

Цікаво, що паніка навколо епідемії вплинула і на Кріштіану Роналду, точніше, на його популярність в Інтернеті. Починаючи з вечора понеділка, найпопулярнішим запитом стало слово "Амучіна" – дезінфікуючий засіб, який став дуже популярним на Апеннінах після поширення хвороби.

Саме це слово стало топ-трендом у пошуках. Ім'я Кріштіану Роналду (або CR7) шукали рідше, повідомляє Tuttosport з посиланням на дані маркетингової компанії AvantGrade.

Цікаво, що небезпечна хвороба вплинула і на Ювентус, акції якого впали через епідемію на півночі Італії. Нагадаємо, вчора з'явилася інформація про можливість перенесення Євро-2020 та Олімпійських ігор у Токіо, якщо поширення епідемії коронавірусу не піде на спад.

Ліга чемпіонів, озвучено сенсаційний план нового формату – як Динамо хочуть допомогти пробитись в етап мільйонерів