УКР РУС

Роналду розчарований політикою і ситуацією в МЮ – Кріштіану хоче піти, у клубу своя думка

3 липня 2022 Читать на русском

Нападник Манчестер Юнайтед не планує залишатися в таборі проблемних "червоних дияволів".

Досвідчений португалець не поділяє позиції керівництва клубу у трансферній політиці. У 37-річного Роналду немає проблем з Еріком Тен Хагом, але нападник все одно хоче піти з Манчестер Юнайтед через відсутність амбіцій у клубу та кадрового підсилення складу. Про це повідомив Фабріціо Романо у Twitter.

Роналду заявив про намір покинути Манчестер Юнайтед – три клуби вже виходили на португальця

Поки Манчестер Сіті та Ліверпуль вже підписали кількох новачків, МЮ досі не оформив жодного трансферу. Роналду хоче боротися за трофеї, але не бачить цієї можливості з нинішнім складом манкуніанців. Саме тому форвард заявив про намір змінити клуб, про що стало відомо напередодні.

Щоправда, керівництво Манчестер Юнайтед не хоче відпускати португальця, контракт якого діє ще рік. У клубі вірять, що ветеран таки залишиться в команді. Водночас агент гравця Жорже Мендеш вже працює над можливими варіантами переходу Роналду.

Нагадаємо, рік тому Кріштіану повернувся у Ман Юнайтед з Ювентуса. За сезон 2021/22 португалець провів 38 поєдинків у всіх турнірах, відзначився 24 голами й 3 результативними передачами.

Якісна копія чи підробка? МЮ забирає в Манчестер "другого Гвардіолу", а Роналду знову зайвий