УКР РУС

Роналду покинув Манчестер Юнайтед: офіційна заява клубу

22 листопада 2022 Читать на русском

Ера Кріштіану Роналду у клубі з Манчестера офіційно підійшла до завершення. Прощання відбулось не на позитивній ноті.

37-річний португалець дав скандальне інтерв'ю, у якому розкритикував тренера та керівництво клубу. Преса одразу ж почала говорити, що це кінець кар'єри Роналду на Олд Траффорд. Так і сталось.

Роналду видав чергове резонансне інтерв'ю – фаворити ЧС, скандали з партнерами, мат для Мессі

Як повідомляє офіційний сайт манкуніанців, сторони дійшли згоди щодо дострокового негайного розірвання контракту, розрахованого до літа 2023 року. З приходом Еріка Тен Хага Роналду втратив статус основного гравця, награвши близько тисячі хвилин у 16 матчах за МЮ, а також мав постійні конфлікти з тренером та навіть достроково покидав стадіон. Тепер володар 5 "Золотих м'ячів" є вільним агентом.

"Клуб дякує Кріштіану за величезний внесок під час виступів на Олд Траффорд. Усі працівники Манчестер Юнайтед зосереджені на прогресі команди під керівництвом Еріка Тен Хага і спільній роботі для досягнення успіхів", – йдеться у заяві клубу.

Вперше португалець перебрався в МЮ у 2003-му, де провів 6 років, а вдруге в Англію повернувся минулого літа. Загалом в активі Кріштіану Роналду 346 поєдинків, 145 голів та 64 асисти у футболці "червоних дияволів".

Футбольний зорепад у Катарі: Мессі, Роналду, Бензема і ще 20+ футболістів, для яких ЧС-2022 може стати останнім