УКР РУС

Рома прокоментувала скандальний відхід легендарного Тотті

17 червня 2019 Читать на русском

Італійська Рома офіційно попрощалась з Франческо Тотті, який покинув посаду технічного директора клубу.

"Наш клуб вкрай розчарований рішенням Франческо Тотті покинути клуб і не прийняти пропозицію стати технічним директором. Ми відкрили для нього цю вакансію після відходу Мончі та чекали його відповіді. Ми вважаємо, що Франческо була запропонована гідна позиція одного з провідних членів керівництва. Ця посада вимагала б від нього відданості і самовіддачі. Ці якості є обов'язковими для всіх топ-менеджерів клубу.

Тотті: Я виглядаю дурнем після приходу Фонсеки в Рому

Ми були готові проявити спокій у ситуації з Франческо та допомогти йому здійснити перехід зі статусу відмінного футболіста в роль відмінного менеджера. Ми запропонували йому позицію технічного директора, оскільки вважали, що він зможе професійно вирости на цій посаді. Ми були готові у всьому йому допомагати під час адаптації до нової ролі.

Ми розуміємо, що Франческо напевно було складно прийняти рішення покинути Рому через 30 років. Проте, клуб вважає, що бачення ситуації в клубі з точки зору Тотті далеке від реальності та не відповідає дійсності. Ми бажаємо Франческо всього найкращого в усіх його починаннях", – йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

Тотті оголосив про відхід з Роми після 27 років у клубі – легенда розкритикував керівництво "джалороссі"