УКР РУС

Рієка – Колос: Маркевич оцінив роботу Костишина і пригадав свою битву з хорватами

18 вересня 2020 Читать на русском

Колишній тренер Металіста Мирон Маркевич прокоментував поєдинок Ліги Європи Аріс – Колос (1:2) та поділився досвідом протистояння з наступним суперником ковалівців – Рієкою.

"Великою мірою Металіст тоді зробив заявку на перемогу вже у першому домашньому матчі, вигравши 2:0. Однак в другому поєдинку Рієка завдяки потужній підтримці вболівальників діяла з великою самовіддачею і чинила гідний опір. І Металісту коштувало великих зусиль, щоб знову взяти верх.

Аріс – Колос: Селезньов виділив найяскравішу ланку на полі у команді з Ковалівки

24 вересня Колос зіграє в Рієці без глядачів? Це позитивний момент для українців, оскільки фанати у хорватського клубу дуже темпераментні. Мені сподобалося, як ковалівці грали з Арісом, продемонструвавши тактичний вишкіл, бажання зіграти через "не можу". Вони заслужено пробилися до наступного етапу. Переконаний, що тренер Колоса Руслан Костишин і в Хорватії зуміє вибрати стратегічно правильний план на поєдинок. Думаю, що подолати хорватський бар'єр Колосу цілком під силу.

До речі, 11 років тому в Рієці вирішальний м'яч у складі Металіста записав до свого активу Володимир Лисенко. Радий, що він продовжує залишатися у строю, будучи лідером атак Колоса. Бажаю Лисенку знову забити в Рієці переможний гол", – цитує Маркевича Meta-ratings.com.ua.

Матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Рієка – Колос відбудеться 24 вересня.

Колос переміг Аріс у ЛЄ: заслужений тріумф, перформанс Антюха, негативний вплив Селезньова та хороші шанси на плей-офф