УКР РУС

"Рішення по матчу Швейцарія – Україна має бути в кінці березня": Денисов назвав можливі дати проведення поєдинку

20 лютого 2021 Читать на русском

Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов розповів, коли можна чекати рішення Спортивного арбітражного суду щодо скандального поєдинку.

"Мотиваційне рішення повинно бути в кінці березня, чекати залишилося не так довго. Якщо ж матч дозволять зіграти, УАФ буде пропонувати варіанти. Ми з колегами прошерстили календар.

"УЄФА розташований у Швейцарії, а це як мед і бджоли": Денисов прогнозує Україні поразку у Лозанні

У першу чергу впадає в очі період перед Євро, де збірні проводитимуть спаринги. Україна і Швейцарія не в одній групі, можуть зіграти, але не в рамках товариського матчу, а в рамках Ліги націй.

УАФ під силу скасувати якийсь товариський матч, заплатити пеню, але провести матч Ліги націй. Ще одна ймовірна дата – фінальний розіграш Ліги націй у жовтні. Якраз у ці дати Україна і Швейцарія можуть провести цей матч, щоб вирішити суперечку на полі.

Можливо, це відбудеться, але дивно, що крім України у цій суперечці ніхто не хоче зіграти в футбол. Можливий ще жереб – він може нас певною мірою влаштувати. Жереб – це перемога, нічия або поразка, а нас не влаштує лише поразка", – сказав Денисов у програмі "ДенисовTIME".

Нагадаємо, 17 листопада через низку позитивних тестів на COVID-19 серед українських гравців швейцарська сторона відмовилась від вирішальної гри Ліги націй, а УЄФА присудив "синьо-жовтим" технічну поразку, що вибило команду Шевченка з елітного дивізіону турніру.

"Луческу – не чарівник": чи є у Динамо капітан, з Мораєсом все погано, або Що насправді мав на увазі Шева