УКР РУС

Ріанчо отримав 4 матчі, щоб утриматись на чолі Спартака

29 жовтня 2018 Читать на русском

Колишній тренер київського Динамо Рауль Ріанчо, який нині є виконувачем обов'язків наставника Спартака, отримав 4 матчі для підтвердження своєї профпридатності.

Керівництво московського Спартака дало Раулю Ріанчо 4 матчі для того, щоб повноцінно стати головним тренером "червоно-білих", повідомляє Спорт Бизнес.

Леоненко: Ріанчо – "пустишка", як і Сергій Ребров, іспанець ненадовго затримається в Спартаку

"Ріанчо після нічиєї з Рейнджерс робив акцент на команді і гравцях. Сьогодні йому важливо заслужити їхню довіру, а не керівництва або журналістів.

Два роки тому, коли Бердиєв вже готувався підписувати контракт зі Спартаком, досвідчені лідери команди, на кшталт Дениса Глушакова, всерйоз злякалися. Вони розуміли, що у Бердиєва є свої гравці, яких він приведе на їхнє місце, і активно включилися в підтримку Каррери, який не буде розчищати команду. Це спрацювало.

Ріанчо – про своє призначення наставником Спартака: У мене немає ніяких емоцій

Зараз Рауль у тому самому статусі і ролі. Глушаков і Андрій Єщенко повернулися до складу ще й тому. Сьогодні тренеру Спартака потрібна їхня підтримка і важливо стати для них авторитетом, адже саме вони тримають колектив. Тільки спрацювавшись з лідерами у Ріанчо є шанс утриматися в Спартаку. За нашою інформацією, Раулю дали 4 матчі, щоб проявити себе в клубі і утриматися", – йдеться в джерелі.

Нагадаємо, з 2014 по 2016 роки Ріанчо був помічником Сергія Реброва в київському Динамо, а з 2016 по 2018 – Андрія Шевченка в збірній України.