УКР РУС

Жеребкування плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів: Кочергін уникнув зустрічі з Ікарді – велика битва на горизонтіbomb

7 серпня 2023 Читать на русском

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування вирішального раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2023/24.

У плей-офф кваліфікації змагатимуться 12 команд, які рухаються Шляхом чемпіонів (8) та Шляхом представників ліг (4). Усі вони були розділені порівну на сіяних і несіяних відповідно до клубного рейтингу УЄФА.

Результати жеребкування:

Шлях чемпіонів

Слован Братислава / Маккабі Хайфа – Янг Бойз

Антверпен – АЕК / Динамо Загреб

Ракув / Аріс Лімасол – Копенгаген / Спарта

Клаксвік / Мольде – Олімпія / Галатасарай

Шлях представників ліг

Рейнджерс / Серветт – ПСВ / Штурм

Брага / Бачка-Топола – Панатінаїкос / Марсель

Матчі цієї стадії відбудуться 22/23 та 29/30 серпня. Україна вже втратила свого єдиного представника у кваліфікації. СК Дніпро-1, який не зумів пройти грецький Панатінаїкос, продовжить боротьбу у третьому відбірковому раунді ЛЄ. Команда Кучера зіграє зі Славією. Чинний чемпіон України – Шахтар – здобув пряму путівку до групи ЛЧ.

Зазначимо, що Ракув нашого Владислава Кочергіна уникнув можливої зустрічі з Галатасараєм. Ікарді та Ко у разі перемоги над Олімпією зіграють з тріумфатором пари Клаксвік – Мольде. Хороший жереб для зіркової команди з трансферною вартістю у 230 млн євро. Натомість Шлях представників ліг може подарувати справжній трилер. Недавній фіналіст ЛЄ Рейнджерс ризикує потрапити на міцний ПСВ.

Поки вирішується майбутнє Руслана Маліновського, його нинішній клуб вже дізнався можливого суперника в плей-офф. Марсель, за позитивного перебігу дуелі з Панатінаїкосом, скоріш за все, поміряється силами з португальською Брагою.