УКР РУС

Результати жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів 2019/20 – Маліновський має шанси, у Зінченка пара смерті

16 грудня 2019 Читать на русском

Сьогодні, 16 грудня 2019 року, в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні відбулося жеребкування плей-офф ЛЧ 2019/20. Серед інших півзахисники збірної України Олександр Зінченко (Манчестер Сіті) та Руслан Маліновський (Аталанта) отримали суперників.

Результати жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів 2019/20

Наполі – Барселона

Тоттенхем – РБ Лейпциг

Ліон – Ювентус

Челсі – Баварія

Атлетіко – Ліверпуль

Аталанта – Валенсія

Реал Мадрид – Манчестер Сіті

Борусія Д – ПСЖ

Команди українців вибили єдиного представника України в ЛЧ – донецький Шахтар вилетів у Лігу Європи. Утім цього разу Зінченко з Маліновським не могли зустрітися між собою на цій стадії. УЄФА традиційно розводив представників однієї країни, а також клуби, які грали в одній групі. Команді Руслана випав один з найлегших можливих варіантів – не Барселона, Ліверпуль, Баварія чи ПСЖ, а Валенсія. Міцний солідний суперник, який обійшов Челсі та відправив Аякс в ЛЄ, та все ж не такий гранд. Якщо Аталанта посідає в італійській Серії А 6-е місце, то Валенсія – лише 8-ма у чемпіонаті Іспанії.

Жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів – онлайн-трансляція, українці дізналися суперників

А ось Олександра Зінченка з його Манчестер Сіті чекає пекельний виїзд у Мадрид. Реал Зідана – фахівці зі здобуття трофеїв ЛЧ. Французький тренер виграв 3 останні Ліги чемпіонів, у яких брав участь. Тільки коли Зізу пішов на короткий відпочинок, Ліверпуль скористався його відсутністю. Перші поєдинки 1/8 фіналу пройдуть 18, 19, 25 і 26 лютого. Матчі-відповіді – 10, 11, 17 і 18 березня. Початок всіх ігор о 22:00 за Києвом. Сіяні команди зіграють другі матчі вдома.

Результати жеребкування 1/16 Ліги Європи – Шахтар так інші українці отримали суперника