УКР РУС

"Результат несправедливий": Луїс Ерніке виправдав гравців за приниження від Ньюкасла в ЛЧ

5 жовтня 2023 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке поділився думками після поразки від Ньюкасла (1:4) в другому раунді групового етапу Ліги чемпіонів.

"Весь матч грали за тією ж системою. Не було проблем зі ставленням моїх гравців. Поведінка була оптимальною. Я задоволений тим, що зробили гравці, за винятком останніх тридцяти метрів. Вони робили те, що я від них очікував.

Історична ганьба Луїса Енріке у відеоогляді матчу Ньюкасл – ПСЖ – 4:1

Я ніколи не розмовляю з гравцями відразу після матчів. Ви знаєте, чому ? Тому що емоції ще надто присутні. Я вважаю за краще почекати, поки заспокоюся. За результат відповідаю в першу чергу я. Перший і останній відповідальний.

Ми провели два матчі, ми другі. Група цікава. Я вітаю Ньюкасл, який, звичайно, заслужив свою перемогу, але повторюю, результат трохи несправедливий і не відображає різниці між двома командами. Нам потрібно покращити певні речі в майбутньому", – цитує наставника парижан L'equipe.

Нагадаємо, що Ньюкасл з чотирма балами очолює групу F, а ПСЖ перебуває на другій сходинці з трьома очками. В наступному раунді Ліги чемпіонів парижани зіграють проти Мілана.

Барселона удержала победу над Порту, но потеряла очередную звезду на Шахтер