УКР РУС

"Результат нас цікавить найменше": Каштру зізнався, що завадило Шахтарю перемогти Лех

22 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер "гірників" Луїш Каштру поділився думками щодо першого матчу своєї команди проти польського клубу на зимових зборах (1:1).

Товариські матчі
завершено
-

"У другому таймі у нас був більший контроль гри, попри те, що як і у першому, так і в другому таймах ми не створювали багато гольових моментів. При обсязі атакувальної роботи після перерви можна було створювати більше моментів. Але результат – це те, що найменше нас цікавить на даний момент.

Шахтар – Лех – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Я ніяк не оцінюю результати зараз, хоча завжди хочу перемагати, хочу, щоб команда мала великі амбіції. У цих матчах мене цікавить, як ми обороняємося і атакуємо, як ми готові до різних типів ситуацій. Обидва тайми задовольнили, перш за все з огляду на те, що на третій день роботи ми вже граємо з командою, яка через 10 днів почне свій чемпіонат. Ми поки не на тому рівні, якого вимагаємо від самих себе. Але, поза всяким сумнівом, прийдемо до нього.

Було два головних переживання. Перше – не випускати суперника, тому що ми знали, що він дуже добре починає атаку. Лех – команда дуже технічна, відмінно тримає м'яч. Ми намагалися блокувати їхній розіграш від воріт. Друге – щоб наша лінія оборони діяла координовано, був контроль глибини, вихід, все на найвищому рівні. Нам не вдалося це зробити, якщо говорити глобально, але більшість раз виходило. Є матеріал, щоб працювати далі", – цитує Каштру офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, "гірники" розписали нічию із польським Лехом – Коваленко врятував Шахтар від поразки, реалізувавши пенальті у компенсований час.

Шахтар вирвав нічию проти Леха – лідери та чемпіон світу повертаються, шанс молодим, Соломон із заявкою на більше