УКР РУС

Ренн – Шахтар: матч-відповідь Ліги Європи обслуговуватиме арбітр, який фіксував розгром Динамо від Челсі

21 лютого 2023 Читать на русском

УЄФА оголосив склад суддівської бригади на поєдинок другого за силою єврокубку між французькою та українською командами.

Головним арбітром матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи між Ренном та Шахтарем стане 41-річний німецький рефері Тобіас Штілер, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Секс-скандал у таборі суперника Шахтаря – хавбеку Ренна приписали ніч з дружиною одноклубника

На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Крістіан Гіттельманн і Марк Борш. Четвертим арбітром буде Саша Штегеманн. За VAR відповідатиме Крістіан Дінгерт.

До слова, Штілер добре знайомий українським уболівальникам. Він обслуговував матч кваліфікації на ЧС-2022 між збірними Франції та України (1:1). Окрім того, Тобіас фіксував перемогу Шахтаря над Брагою (2:0) у груповому турнірі ЛЄ (сезон 2016/17), розгром Динамо від Челсі (0:5) в 1/8 фіналу ЛЄ (сезон 2018/19), поразку Зорі від Еспаньйола (1:3) у кваліфікації ЛЄ (сезон 2019/20) та свіжий програш СК Дніпро-1 від АЕКа (кваліфікація ЛЄ).

Нагадаємо, матч-відповідь між Ренном і Шахтарем відбудеться у четвер, 23 лютого. Початок зустрічі о 22:00 за Києвом. У першій грі перемогу святкували "гірники" з рахунком 2:1.

Французи після Ренна знайшли нову зірку в Шахтарі – успіх в ЛЄ допомагає розкрутити ще один топ-трансфер на мільйони