УКР РУС

Реднапп – про ван Дейка: Це Террі, Фердінанд і Відіч в одній іпостасі

24 грудня 2018 Читать на русском

Колишній керманич Вест Хема, Тоттенхема, Портсмута та низки інших англійських клубів Харрі Реднапп висловив захоплення грою оборонця Ліверпуля Вірджила ван Дейка, порівнявши його з легендами Прем'єр-ліги.

"Минула половина сезону, та наразі ніхто навіть не наблизився до ван Дейка в гонитві за званням гравця року в Англії. Уявіть найкращих оборонців в історії Прем'єр-ліги: Джон Террі, Ріо Фердінанд, Неманья Відіч. Так ось: ван Дейк – це всі вони в одній іпостасі.

УЄФА назвав претендентів на потрапляння до символічної команди року

Читає гру, як Террі, має чудовий довгий пас, швидкий, як Ріо. Хай Вірджил і не має агресії Відіча, але в нього такий же бійцівський дух і бажання перемагати. Він спокійний, врівноважений, чудово грає в повітрі, а також є лідером на полі.

Лише трофеїв ван Дейку не вистачає для того, щоб стати великим. Минулого сезону він був у фіналі Ліги чемпіонів, але цьогоріч він може стати чемпіоном в АПЛ", – розповів Реднапп в інтерв'ю Daily Mail.

Відзначимо, що в сезоні 2018/19 Вірджил ван Дейк провів усі 18 матчів у чемпіонаті, забивши 1 гол. Оборона Ліверпуля є найнадійнішою у лізі – "червоні" пропустили лише 7 м'ячів за 18 турів.

Боксер зі столиці, нідерландська Скеля, Король Уайт Харт Лейн і ще 7 найкращих центрбеків в історії АПЛ