УКР РУС

Ребров зізнався, чому Яремчук свого часу покинув Динамо

22 березня 2021 Читать на русском

Коуч Ференцвароша Сергій Ребров пригадав виступи Романа Яремчука за часів Динамо.

"Я радий за Романа. Якщо ви згадаєте мій перший-другий рік у київському Динамо, то я можу назвати, скільки у нас було форвардів. Ми грали за моделлю 4-1-4-1. У нас не було практично жодного конфлікту. У нас були Мбокані, Мораєс, Теодорчик, Бєсєдін та Кравець. Плюс був молодий Яремчук із дубля.

Ребров розкрив основну причину, чому відмовився очолити Динамо влітку

Звичайно, непросто було потрапити у першу команду, Роман це розумів. Ми давали йому шанси, він цим користувався. Але завжди гравець сам вибирає свою долю: або він готовий боротися тут, або хоче грати кожну гру в основі.

Я ніколи не засуджую футболістів за це і завжди говорю чесно, що ніхто їм не гарантує місця в основному складі. У мене не було взагалі ніяких конфліктів з Романом, і зараз я радий за його успіхи", – зізнався Ребров в інтерв'ю Youtube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, Яремчук перебував у структурі Динамо протягом 2012-2017 років. За цей час форвард зіграв за основу "біло-синіх" лише 11 матчів. З Києва Роман перебрався у Гент, у поточному сезоні провів за "буйволів" 34 поєдинки, в яких відзначився 18 голами та 5 асистами.

Яремчук не врятував Гент від ганебної поразки – Брюгге сильніший у бельгійському "дербі" українців